Acerbi je späť na trávnikoch po vyliečení z rakoviny

NETKY.SK • 22 September 2014, 10:01 • 2 min
Acerbi je späť na trávnikoch po vyliečení z rakoviny

RÍM - Taliansky futbalista v službách klubu Sassuolo Francesco Acerbi sa vrátil deväť mesiacov po diagnostikovaní rakoviny semenníkov na zelené trávniky.

slovakia

left justify in out

V nedeľu odohral 26-ročný stredopoliar súboj Serie A so Sampdoriou Janov, ktorý sa skončil bezgólovou remízou. Acerbimu diagnostikovali chorobu krátko pred Vianocami 2013. Defenzívny stredopoliar sa o recidíve choroby dozvedel po tom, čo mal začiatkom decembra pozitívny dopingový nález na chorionický gonadotropín. Zotavoval sa po náročnej júlovej operácii, ale zimné testy opätovne preukázali prítomnosť choroby.

 

"Bolo to skutočne nádherné a najmä veľmi emocionálne. Po sedemdesiatich minútach som už cítil kŕče, ale nežiadal som o striedanie. Oveľa väčšiu radosť by som mal, ak by sme získali tri body," povedal niekdajší adept na dres reprezentácie Acerbi. Naposledy hral za Sassuolo 8. decembra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies