Accrington predáva vstupenky na neexistujúci zápas s ManU

NETKY.SK • 5 Január 2015, 18:57 • 2 min
Accrington predáva vstupenky na neexistujúci zápas s ManU

LONDÝN - Štvrtoligový anglický futbalový klub Accrington Stanley predáva vstupenky na zápas FA Cup-u proti Manchestru United, ktorý sa ale nikdy hrať nebude.

slovakia

left justify in out

Accrington stratil šancu privítať v prestížnom pohári giganta z Premier League minulý víkend, keď vypadol už v druhom kole súťaže s treťoligovým Yeovil Town.
     

"Peniaze by sme chceli použiť na posilnenie kádra," cituje agentúra Reuters slová šéfa klubu Petera Marsdena. Accrington ponúka na neexistujúci zápas s Manchestrom United 250 "suvenírových" vstupeniek po 20 libier v snahe vylepšiť finančnú situáciu klubu.
     

Štadióny Accringtonu a ManU sú od seba vzdialené iba 35 kilometrov. Oba kluby si zmerali sily naposledy ešte v roku 1946, keď v FA Cup-e na Old Trafforde zvíťazili "červení diabli" 5:1 a v odvete videli diváci remízu 2:2.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies