AC Milánu chýba pred začiatkom novej sezóny 10 hráčov

NETKY.SK • 23 August 2013, 15:37 • 2 min
AC Milánu chýba pred začiatkom novej sezóny 10 hráčov

MILÁNO - Tréner talianskeho futbalového klubu AC Miláno Massimiliano Allegri má hlavu v smútku pred víkendovým začiatkom nového ročníka Serie A 2013/2014.

slovakia

left justify in out

Lodivod "rossoneeri" nebude mať v sobotňajšej ouvertúre na ihrisku nováčika Hellasu Verona k dispozícii až desať hráčov, medzi nimi aj kvarteto Kevin-Prince Boateng, Nigel De Jong, Sulley Muntari a Giampaolo Pazzini. "Najviac ma hnevá, že nemôže nastúpiť Pazzini," uviedol kouč Allegri na piatkovej tlačovej konferencii. Dvadsaťdeväťročný rodák z Pescie má problémy s kolenom a chýbať by mal až do konca októbra.

Spomenutý Muntari je dištancovaný. Duo Boateng, De Jong si privodilo zranenia v utorkovom prvom stretnutí play-off futbalovej Ligy majstrov v Eindhovene, v ktorom AC Miláno remizovalo s domácim PSV 1:1 a pred budúcotýždňovou odvetou má lepšiu východiskovú pozíciu na postup do hlavnej fázy tejto najprestížnejšej klubovej súťaže na starom kontinente. Milánčania obsadili v uplynulom ročníku Serie A konečnú 3. priečku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies