AC Miláno skompletizovalo návrat Balotelliho

NETKY.SK • 27 August 2015, 12:51 • 2 min
AC Miláno skompletizovalo návrat Balotelliho

MILÁNO - Taliansky futbalista Mario Balotelli je po roku oficiálne opäť hráčom AC Miláno, kam prišiel na ročné hosťovanie z anglického FC Liverpool. Oba kluby definitívne potvrdili transfer vo štvrtok.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný útočník absolvoval lekárske testy už v utorok. "Som šťastný, že som späť. Nemám veľmi čo povedať, pretože musím jednoducho trénovať a dokázať svoje kvality. Fyzicky som fit, ale musím trénovať s tímom. Som veľmi motivovaný, no musím tvrdo pracovať a menej rozprávať. Vždy som dúfal, že sa vrátim do Milána, klub má v mojom srdci špeciálne miesto. Či tu chcem ukončiť kariéru? Teraz sa chcem len dať späť do práce a mať dobrú sezónu," povedal pre oficiálnu stránku milánskeho klubu.

 

Balotelli prišiel vlani z Milána na Anfield Road za 16 miliónov libier. V slávnom anglickom klube sa však herne trápil, v 16 dueloch Premier League skóroval iba raz. Slabučká forma sa podpísala pod to, že stratil miesto v kádri talianskej reprezentácie. V súťažnom zápase nefiguroval už štyri mesiace. Na britských ostrovoch pôsobil aj v Manchestri City. Počas svojho prvého angažmán v AC odohral za sezónu a pol 41 duelov v Serii A a strelil 18 gólov.

 

Súčasťou nového kontraktu je klauzula o dobrom správaní, kontroverzný útočník navyše nesmie nosiť extravagantné účesy ani odev a musí dodržiavať životosprávu. Zakázané má fajčenie, návštevy nočných klubov a nadmerné pitie alkoholických nápojov.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies