AC Miláno prišlo pred zápasom s Juventusom o ďalších dvoch hráčov

NETKY.SK • 3 Apríl 2019, 20:25 • 2 min
AC Miláno prišlo pred zápasom s Juventusom o ďalších dvoch hráčov

MILÁNO - Špecifické mesto z hľadiska futbalu. Nikde v Európe neexistujú tak úspešné kluby, ktoré hrajú na rovnakom štadióne. Oba už vyhrali všetko, čo klub vyhrať môže, počítajúc aj najslávnejšiu futbalovú trofej na klubovej úrovni, Ligu majstrov. V súčasnej dobe však ani jedno z mužstiev nežiari tak, ako zvyklo bývať v minulosti.

slovakia

left justify in out

Bývalý taliansky reprezentant a majster sveta z roku 2006 Gennaro Gatusso, pôsobí teraz ako hlavný tréner na lavičke klubu, s ktorým sa mu viackrát podarilo vyhrať Ligu majstrov. Trnér AC Miláno však musí riešiť momentálne zatrpklú situáciu. Pred sobotňajším veľkým zápasom s Juventusom Turín sa bude musieť zrejme zaobísť bez dvojice Gianluigi Donnarumma a Lucas Paqueta. Pre zranenie museli obidvaja v utorkovom zápase proti Udinese opustiť trávnik. Duel sa skončil remízou 1:1.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Finale #TimCup 🔴⚫

Príspevok, ktorý zdieľa Gennaro Gattuso (@gattuso.official),

 

Brankára Donnarummu striedal pre zranenie stehenného svalu už v 12. minúte veterán Pepe Reina. Štyri minúty pred koncom prvého dejstva musel pre vykĺbený členok nútene opustiť ihrisko aj Brazílčan Paqueta. Spomínaná dvojica tak pred dôležitým duelom pravdepodobne doplní na listine zranených trio Suso, Andrea Conti a Franck Kessie.

 

 

AC momentálne v talianskej Serri A okupuje štvrtú priečku, ktorá znamená postup do skupinovej fázy Ligy majstrov pre budúci rok. Mohol by to byť veľmi úspešný rok pokial by tam aj klub ostal. V Lige majstrov nehral tento trojnásobný víťaz súťaže od roku 2013.

 

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies