AC Miláno plánuje prestup Teveza a Balotelliho

NETKY.SK • 5 Január 2012, 02:18 • 2 min
AC Miláno plánuje prestup Teveza a Balotelliho

AC Miláno plánuje prestup Teveza a Balotelliho - Futbal MILÁNO - AC Miláno chce použiť peniaze z predaja Alexandre Pata do Paríža St Germain na nákup dvojice útočníkov z Manchestru City, Carlosa Teveza a Maria Balotelliho. Gigant Serie A dúfa, že sa im po

slovakia

left justify in out

imgMILÁNO - AC Miláno chce použiť peniaze z predaja Alexandre Pata do Paríža St Germain na nákup dvojice útočníkov z Manchestru City, Carlosa Teveza a Maria Balotelliho.

Gigant Serie A dúfa, že sa im podarí získať zo City rebela Teveza, a tiež chcú priviesť Balotelliho späť do Talianska.

Milan chce priviesť argentínskeho útočníka na San Siro v najbližších týždňoch, a Balotelliho v lete. Podmienkou ale zostáva predaj brazílskej hviezdy Pata a následná dohoda so City na 45 miliónov libier.

Tréner PSG, Carlo Ancelotti, dlho obdivuje Pata a chce, aby práve Brazílčan bol prvou veľkou posilou tímu v Ligue 1.

Začiatkom tohto týždňa Balotelli priznal, že zostane v kontakte s oboma klubmi z Milána, ale dištancoval od prestupu z Etihad Stadium v dohľadnej dobe. "Nemyslel som na návrat do Talianska v súčasnej dobe, aj keď som už hovoril s predstaviteľmi AC Milána a Interu. Pokiaľ ide o Neapol, tak sa mi páči mesto. Existujú však aj iné tímy, v Španielsku a v Anglicku, ktoré ma lákajú."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies