AC Miláno oznámilo nové partnerstvo so spoločnosťou Hello Kitty

NETKY.SK • 2 Apríl 2015, 17:15 • 2 min
AC Miláno oznámilo nové partnerstvo so spoločnosťou Hello Kitty

MILÁNO – Fanúšikovia talianskeho futbalového klubu AC Miláno sa už dlho dožadujú nejakej výraznejšej investície do tímu. Vyzerá to tak, že sa dočkali.

slovakia

left justify in out

Nový sponzor talianskeho tímu však nie je práve ten, ktorého by ste v tomto športe očakávali. Tím Serie A oznámil spoluprácu s nadnárodnou spoločnosťou Sanrio, ktorá je aj majiteľom Hello Kitty. Vedenie klubu je z tohto partnerstva nadšené.

Obchodný riaditeľ Jaap Kalma povedal: "AC Miláno sa vždy spájalo s talianskymi a medzinárodnými spoločnosťami, ktoré predstavujú špičku vo svojom sektore. Z tohto dôvodu sme sa rozhodli spojiť svoje sily so značkou, ako je Hello Kitty. Je to prestížna a dôležitá postavička, ktorú najmä maldí ľudia poznajú na celom svete."

Licenčný riaditeľ Sanrio GmbH Paolo Casarini dodal: "Ja som s touto spoluprácou veľmi spokojný. Myšlienka dať ženskú dušu mužskému športu na najvyššej úrovni prišla pred nejakou dobou priamo z AC Milána. V súčasnej dobe má tento šport aj mnoho fanúšikov ženského pohlavia po celom svete."

Táto správa je samozrejme prekvapivá, avšak nie natoľko ako tá z minulého roka, že postavička Hello Kitty nie je vlastne mačiatko, ale malé dievčatko.

 

:)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona