AC Miláno nemá s Los Angeles Galaxy dohodu o Kaká

NETKY.SK • 5 September 2013, 17:01 • 2 min
AC Miláno nemá s Los Angeles Galaxy dohodu o Kaká

MILÁNO - AC Miláno nie je pre brazílskeho futbalistu Kaká iba prestupnou stanicou do Los Angeles Galaxy. Špekulácie o dohode s americkou stranou kategoricky odmietol viceprezident talianskeho klubu Adriano Galliani. Kaká návratom na San Siro ukončil nešťastnú kapitolu svojej kariéry.

slovakia

left justify in out

Pred štyrmi rokmi z Milána prestúpil za 65 miliónov eur do Realu Madrid, kde sa jeho futbalový rast zastavil vinou zranení a kvalitnej konkurencie. Pred tým, ako bez nároku na odstupné opustil káder španielskeho veľkoklubu a podpísal zmluvu na dva roky s "rossoneri", sa hovorilo o záujme Los Angeles Galaxy.

"Viete si predstaviť, že by tu Ricky odohral tri mesiace a potom znova odišiel? Fanúšikovia by nás ukrižovali. Nemáme žiadnu dohodu s LA Galaxy. Kaká podpísal s nami zmluvu na dva roky," povedal na oficiálnej prezentácii hráča Galliani.

Kaká nemá ťažké srdce na nijakého z dvoch trénerov Realu, ktorí ho viedli. "Mourinho za nič nemôže. Veľa ma naučil o futbale aj o veciach spoza ihriska. Ancelotti bol tých posledných šesť týždňov ku mne veľmi úprimný. Real mal jednoducho iné plány, nových a mladších hráčov, v kádri bolo čoraz tesnejšie," povedal 31-ročný Brazílčan. Angažmán v Madride mu nevyšiel podľa predstáv, ale vraj mu pomohol dozrieť.

"Som pripravený hrať. Minulý týždeň som v prípravnom stretnutí dal dva góly. Neviem, ako dlho mi bude trvať, kým sa dostanem do optimálnej kondície, ale som pripravený," vyhlásil Kaká, občianskym menom Ricardo Izecson dos Santos Leite.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies