AC Miláno nahráva Berlusconiovej

NETKY.SK • 13 Január 2014, 09:30 • 2 min
AC Miláno nahráva Berlusconiovej

MILÁNO - Futbalisti AC Miláno poskytli Barbare Berlusconiovej ďalší dôvod na kritiku trénera klubu Massimiliana Allegriho a doterajšieho vedenia.

slovakia

left justify in out

Dcéra majiteľa Silvia Berlusconiho nie je spokojná ani s prácou výkonného riaditeľa Adriana Gallianiho a takmer si vynútila jeho rezignáciu. Výsledky tímu však naďalej nahrávajú jej kritike. V nedeľu "rossoneri" podľahli na ihrisku nováčika najvyššej talianskej súťaže Sassuola 3:4, keď nechali vyniknúť štvorgólového Domenica Berardiho, iba 19-ročného útočníka.

"Ďalší večer plný sklamania, ako veľa iných pred ním. Len sa ním potvrdilo, že zmena je nevyhnutná a urgentná. Nemôžeme dlhšie tolerovať, že naši fanúšikovia musia sledovať takého výkony," reagovala funkčne Gallianiho zástupkyňa Berlusconiová. 

Milánčania sú po prehre na 11. mieste tabuľky, od vedúceho Juventusu ich delí 30, od Neapolu na tretej priečke zaručujúcej účasť v Lige majstrov 2014/15 20 bodov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies