AC Miláno má hlavu v smútku, zranil sa aj Brazílčan Pato

NETKY.SK • 23 September 2011, 17:21 • 2 min
AC Miláno má hlavu v smútku, zranil sa aj Brazílčan Pato

AC Miláno má hlavu v smútku, zranil sa aj Brazílčan Pato

slovakia

left justify in out

img

Brazílsky futbalový útočník Pato bude pre svalové zranenie chýbať jeho AC Milánu až štyri týždne. Podľa informácie na klubovom webe "rossoneri" sa 22-ročný ofenzívny hráč zranil v stredajšom zápase Serie A s Udinese (1:1).
Pato si už v 20. minúte duelu poranil sval na pravej nohe a musel opustiť ihrisko. V posledných dvoch rokoch často laboroval s rovnakými svalovými problémami. "Vo štvrtok ráno som zorganizoval stretnutie s hlavným trénerom, kondičným trénerom a lekármi. Chceme pochopiť, prečo teraz tento chlapec, ktorý nemal žiadne problémy v rokoch 2008 a 2009, má ďalšie svalové zranenie," povedal viceprezident talianskeho majstra Adriano Galliani.
Milánčanom patrí po troch ligových zápasoch až 14. pozícia, na konte majú len dva body. Okrem Pata chýbajú aj Švéd Zlatan Ibrahimovič a ďalší Brazílčan Robinho plus viacerí ďalší hráči z obrany aj stredu poľa. "Máme 10 až 12 hráčov, čo nemôžu momentálne hrať. Ak sa nám uzdravia zranení, začneme opäť vyhrávať," dodal Galliani.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies