AC Miláno chce za Balotelliho už len €18 miliónov

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 15:45 • 2 min
AC Miláno chce za Balotelliho už len €18 miliónov

MILÁNO – Podľa posledných správ znížil taliansky veľkoklub AC Miláno cenu za Maria Balotelliho na €18 miliónov a záujem už prejavil aj anglický Liverpool.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný Balotelli je jedným z hlavných letných prestupových cieľov Liverpoolu, keď tréner Brendan Rodgers hľadá náhradu za kanoniera Luisa Suáreza, ktorý prestúpil do Barcelony.

 

Milánsky klub pôvodne požadoval až €37 miliónov, avšak po nevydarených MS 2014 a samotných vyjadreniach hráča o jeho vôli odísť z klubu, znížilo vedenie tímu cenu na €18 miliónov. Podľa informácií talianskeho denníka Tuttosport dostal Balotelli povolenie odísť v lete z klubu, keďže Miláno sa zaujíma o Jacksona Martineza a Radamela Falcaa.

 

Mnoho tímov stratilo záujem o služby Maria Balotelliho kvôli jeho nepredvídateľnému správaniu, avšak cena €18 mil za tohto kvalitného futbalistu predstavuje veľmi výhodnú invsetíciu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies