AC Miláno chce v januári získať talentovaného Doriu z Botofaga

NETKY.SK • 3 December 2013, 09:42 • 2 min
AC Miláno chce v januári získať talentovaného Doriu z Botofaga

RIO DE JANEIRO - Taliansky futbalový gigant AC Miláno hodlá v januárovom prestupovom období získať talentovaného 19-ročného obrancu Doriu z brazílskeho Botofaga. O záujme sedemnásobného európskeho šampióna informovala agentúra Sinchua.

slovakia

left justify in out

Doria je kapitánom brazílskej futbalovej reprezentácie do 20 rokov. Botofago si ho cení na 9 miliónov eur. Milánu ho vrelo odporučil jeho bývalý hráč Clarence Seedorf, ktorý sa s Doriom stretol v Botofagu. O služby talentovaného zadáka sa vraj eminentne zaujímajú aj FC Barcelona a Juventus Turín.

Všetko vraj záleží na tom, či sa Botofago kvalifikuje do juhoamerického Pohára osloboditeľov. V tabuľke je momentálne piate, musí vyhrať posledný ligový zápas doma proti Criciume a čakať aj na zaváhania súperov z čela tabuľky. "Ak sa to Botofagu nepodarí, Seedorf odíde za trénerskou kariérou a Doriu si vezme so sebou," citovala agentúra zdroj z klubovej kuchyne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies