Aby nemusel ostať so svojou manželkou, rozhodol sa vykradnúť banku

NETKY.SK • 15 Jún 2017, 14:04 • 2 min
Aby nemusel ostať so svojou manželkou, rozhodol sa vykradnúť banku

KANSAS – Američan Lawrence John Ripple, ktorý v septembri minulého roka vykradol banku, pretože už nezniesol svoju ženu a chcel sa od nej takýmto spôsobom odpútať, neskončil za mrežami.

slovakia

left justify in out

Čo ho donútilo k takémuto kroku? John na túto otázku odpovedal, že už dlhšiu dobu vedel zniesť prítomnosť svojej manželky. Jeho apatia voči nej bola taká veľká, že bol ochotný sa nechať zatknúť a zavrieť do väzenia. V utorok, si manžel vypočul rozsudok, dostal podmienečný trest. Svoj čin oľutoval a zvalil svoj čin zvalil na depresie po absolvovanej operácii srdca.

 

Počas prepadu banky pán Ripple napísal na kúsok papiera, že má zbraň a požaduje peniaze. Odkaz predložil pracovníčke v banke. Žena mu vyhovela a podala necelých 3-tisíc dolárov. Ripple si prebral peniaze a spokojne si posadil v banke na lavičku, kde počkal na príchod polície.

 

Tento čin pred súdom odôvodnil tým, že už dlhodobo mal vážne nezhody so svojou polovičkou, že si s ňou už nevedel predstaviť ďalšie súžitie. Pred súdom svoj čin vzorne oľutoval, priznal svoju vinu a uviedol, že jednoducho nezvládol svoje stavy depresie.

 

Američanovi pôvodne hrozili tri roky vo väzení, no sudca s prihliadnutím na jeho zdravotný stav mu vyrubil 3-ročnú podmienku a polročné domáce väzenie. V súdnej sieni už po jeho boku stála Johnova manželka, s ktorou sa evidentne zmieril.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona