Abú Zabí má nové policajné auto za 3,4 milióna dolárov!

NETKY.SK • 9 Jún 2015, 11:30 • 2 min
Abú Zabí má nové policajné auto za 3,4 milióna dolárov!

ABÚ ZABÍ – Polícia v Abú Zabí dostala do svojho vozového parku veľmi impozantný kúsok – Lykan hypersport, ktorý má hodnotu astronomických 2 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Šialený hyperšport má podobné šialené parametre, keď so silou 770 koní a krútiacim momentom 1000 Nm dokáže zrýchliť z 0 na 100 km/h za neuveriteľných 2,8 sekundy! Výrobca udáva maximálnu rýchlosť 386 kilometrov za hodinu a stačí mu na to radový šesťvalcový motor Porsche s objemom 3,8 litra. K dispozícii sú aj dve prevodovky, sekvenčná 6-stupňová alebo automatická 7-stupňová s dvojitou spojkou.

Lykan hypersport sa objavil už na mnohých autosalónoch, ale nikdy naozaj neukázal svoju silu v reálnom svete. Mohli sme ho však vidieť v akčnom filme Rýchlo a zbesilo 7, kde preletel z jedného mrakodrapu do druhého. Možno teraz sa tak stane, pokiaľ sú tieto obrázky zo zero2turbo reálne.

 

img

Keď polícia dostane do svojho vozového parku autá ako Lykan hypersport, tak sú to pre zločincov vždy zlé správy. Kriminálnici, ktorí sa pohybujú za hranicami zákonov si tak budú musieť zaobstarať načipované Lamborghini, Bugatti Veyron alebo výstredný Koenigsegg One: 1. Takáto je totiž momentálne cena za kriminalitu v Abú Zabí.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies