Absurdné rozhodnutie: UEFA nebude držať minútu ticha za obete útokov na letisku v Istanbule

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 17:46 • 2 min
Absurdné rozhodnutie: UEFA nebude držať minútu ticha za obete útokov na letisku v Istanbule

PARÍŽ – Európska futbalová federácia UEFA odmietla uctiť obete včerajších teroristických útokov na letisku v tureckom Istanbule. Dôvod je však naozaj bizarný!

slovakia

left justify in out

Počas teroristických útokov na letisku Atatürk v Istanbule bolo včera zabitých 41 ľudí a ďalšie stovky zranených. UEFA sa však rozhodla, že si tieto obete neuctia počas štvrťfinálových zápasov.

Dnes bolo oficiálne potvrdené, že UEFA nebude držať minútu ticha pred štvrťfinálovými zápasmi, pretože Turecko už vypadlo z turnaja Euro 2016!

 



Turecko sa kvalifikovalo na záverečný turnaj Euro 2016, avšak nepodarilo sa mu postúpiť zo skupiny. Na turnaji však stále hrá mnoho hráčov, ktorí pôsobia v tureckých kluboch.

Nezmyselné rozhodnutie UEFA je šokujúce, keďže Turecko bolo jedným z tímov, ktoré sa predstavili na turnaji Euro 2016. Možno však ľudskosť končí ruka v ruke s účinkovaním na futbalovom turnaji?

Rozhodnutie vyvolalo na sociálnych sieťach obrovské pobúrenie. Najmä tureckí fanúšikovia nedokázali stráviť správu, že UEFA prišla s takýmto absurdným rozhodnutím.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies