Abrhan: Tri roky vlády Smeru sú nevyužitou príležitosťou jednej strany

NETKY.SK • 4 Apríl 2015, 08:22 • 2 min
Abrhan: Tri roky vlády Smeru sú nevyužitou príležitosťou jednej strany

BRATISLAVA – Tri roky vlády Smeru-SD sú podľa predsedu poslaneckého klubu KDH Pavla Abrhana nevyužitou príležitosťou jednej strany. Zdôvodnil to nedostatkom riešení a odvahy uvádzať ich do života.

slovakia

left justify in out

“Smer ako jediná strana vo vláde za tri roky neuskutočnila žiadnu zásadnú systémovú reformu v zdravotnícve, školstve a ani v ekonomike. Navyše, počas troch rokov v zápase s korupciou a klientelizmom neposunula Slovensko dopredu,” povedal Abrhan dnes pre agentúru SITA. Preto teraz podľa neho Smer dobiehajú kauzy v zdravotníctve, akou je napríklad situácia v žilinskej nemocnici alebo hospodárstve pri reštrukturalizácii Váhostavu.


Prvé zasadnutie súčasnej vlády po vymenovaní sa konalo 4. apríla 2012. Na jej zasadnutie prišli vtedajší president SR Ivan Gašparovič a predseda parlamentu Pavol Paška. Vláda na prvom zasadnutí zvolila za vedúceho úradu vlády Igora Federiča. Kabinet Roberta Fica na svojej prvej schôdzi vymenil aj vedúcich služobných úradov jednotlivých ministerstiev. Ministri tiež schválili návrh na odvolanie troch veľvyslancov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies