Abrhan navrhuje ocenenie odvahy Suchánka a Kovačovičovej

NETKY.SK • 9 November 2014, 11:31 • 2 min
Abrhan navrhuje ocenenie odvahy Suchánka a Kovačovičovej

BRATISLAVA - Odvaha lekára Alana Suchánka a zdravotnej sestry Magdalény Kovačovičovej z piešťanskej nemocnice by mala byť ocenená parlamentom.

slovakia

left justify in out

Navrhol to dnes v pléne predseda poslaneckého klubu KDH Pavol Abrhan v rozprave k opozičnému návrhu na vyslovenie nedôvery predsedovi vlády Robertovi Ficovi (Smer-SD).
      

Práve Suchánek a Kovačičová upozorňovali rezort zdravotníctva aj premiéra na dianie v pieštanskej nemocnici, ktorá cez nominantov Smeru-SD zazmluvnila nákup predraženého CT prístroja. Abrhan ich chce pochváliť schválením uznesenia.
      

Poslanec zároveň povedal, že vláda jednej strany je najhoršia možnosť, ktorú máme, preto bude KDH hlasovať za odvolanie premiéra. "Smer-SD sa dostáva do formy, v akej bol za vlády s Vladimírom Mečiarom a Jánom Slotom. Smer-SD sa snaží všetko čo najrýchlejšie upratať pod koberec. Mám pre nich ale zlú správu. Táto kauza sa pod koberec zamiesť nedá," povedal na margo nákupu predraženého CT prístroja piešťanskou nemocnicou, o ktorom rozhodovali nominanti vládnej strany. Abrhan zároveň sľúbil, že KDH bude robiť všetko pre čo najdôkladnejšie odhalenie faktov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies