Abrhan: KDH nebude mať predvolebné bilbordy na križovatkách

NETKY.SK • 13 August 2015, 11:47 • 2 min
Abrhan: KDH nebude mať predvolebné bilbordy na križovatkách

BRATISLAVA - Kresťanskodemokratické hnutie (KDH) nebude umiestňovať svoje predvolebné bilbordy na križovatkách ani na miestach, kde bránia vo výhľade na národné kultúrne pamiatky.

slovakia

left justify in out

Oznámil to na dnešnej tlačovej konferencii v parlamente šéf poslaneckého klubu hnutia Pavol Abrhan.

 

Pre takýto krok sa KDH rozhodlo, pretože sa stotožňuje s novelou zákona o cestných komunikáciách z dielne poslanca Alojza Hlinu. Ten navrhuje, aby sa bilbordy neumiestňovali na križovatkách, 20 metrov za hranicou križovatky a tiež na miestach, kde bránia vo výhľade národným kultúrnym pamiatkam či národným parkom.

 

"Nevieme, či Národná rada schváli tento návrh zákona alebo nie, ale KDH v kampani pre parlamentné voľby sa bude držať tohto zákona. Čiže nebude umiestňovať svoje propagačné materiály, bilbordy v križovatkách, ani tak, aby bránili výhľadu na národné parky alebo kultúrne pamiatky," povedal Abrhan.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies