Abrhan: Fico by sa mal vyjadriť ku korupcii a nie osočovať opozíciu

NETKY.SK • 6 December 2014, 18:41 • 2 min
Abrhan: Fico by sa mal vyjadriť ku korupcii a nie osočovať opozíciu

BRATISLAVA - Premiér Robert Fico by si mal podľa predsedu poslaneckého klubu KDH Pavla Abrhana uvedomiť, že je už takmer tri roky premiérom a namiesto osočovania a urážok opozičných politikov by sa mal vyjadriť ku korupčným tendrom svojej vlády, či už v zdravotníctve, alebo najnovšie v doprave a armáde.

slovakia

left justify in out

Abrhana neprekvapuje, že Fico má v zuboch Jána Figeľa, keďže zrušil mnohé kšefty z čias prvej Ficovej vlády. Fico dnes v prejave na sneme v Nitre uviedol, že KDH na čele s neúspešným ministrom dopravy organizuje odvolávanie ministra dopravy Jána Počiatka.

 

Rovnako je podľa Abrhana úsmevné, keď Fico hovorí o súťaži v parlamente, keďže opozícia predkladá niekoľkonásobne viac návrhov ako vláda, čo dokazujú aj posledné dve schôdze. „Žiaľ strana Smer o nich nie je ochotná ani rokovať, čo KDH považuje za prejav arogancie. Verím, že nový predseda parlamentu Peter Pellegrini tento zlý stav zmení a nebude ďalej v tejto arogancii pokračovať,“ vyhlásil.

 

Fico dnes vyzval opozičné strany, aby ponúkli lepšiu alternatívu, ako je sociálnodemokratická, ktorú predstavuje Smer-SD.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies