Abramovič viedol krízové rokovanie s trénerom a hráčmi Chelsea

NETKY.SK • 14 Február 2012, 11:18 • 2 min
Abramovič viedol krízové rokovanie s trénerom a hráčmi Chelsea

Abramovič viedol krízové rokovanie s trénerom a hráčmi Chelsea - Futbal LONDÝN – Po nedeľňajšej prehre Chelsea 0-2 na ihrisku Evertonu, sa Roman Abramovič rozhodol otvorene pozhovárať s celým tímom Chelsea a taktiež s trénerom, Andre Villas Boasom, pod kt

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Po nedeľňajšej prehre Chelsea 0-2 na ihrisku Evertonu, sa Roman Abramovič rozhodol otvorene pozhovárať s celým tímom Chelsea a taktiež s trénerom, Andre Villas Boasom, pod ktorým sa trasie stolička a dostáva sa pod čoraz väčší tlak kvôli nepresvedčivým výsledkom.

Klub zo západného Londýna, ktorí klesol až na piate miesto v tabuľke Premier League, potvrdil, že sa miliardársky majiteľ v nedeľu stretol s nespokojným tímom potom, čo ich deň voľna bol zrušený trénerom Villas Boasom.

Počas spiatočného letu z Merseyside, zúrivý tréner povedal svojim hráčom, že ich plánované voľno bolo zrušené a povedal im, aby sa hlásili na Cobhame o 10.00hod dopoludnia.
Villas Boas pripustil, že prehra na ihrisku Evertonu bola najhoršou prehrou Chelsea v sezóne. Boas sa dostal pod masívny tlak zo strany majiteľa Abramoviča, nakoľko ten si začína myslieť, že hráči už viac nerešpektujú a nereagujú na ich portugalského trénera.

Abramovič zvažuje, či vyhodiť  svojho trénera ešte pred budúcotýždňovým zápasom Ligy majstrov proti Neapolu.

Nemá síce po ruke žiadneho okamžitého nástupcu, aj keď ďalšia pomoc od Guusa Hiddinka, ktorý oživil Chelsea v roku 2008, nie je vylúčená.
Hráči Chelsea boli nahnevaný, keď boli donútený trénovať. Niektorí veria, že je len otázkou času, kedy Villas Boas bude vyhodený a ďalší zamestnanci si myslia, že mu jeho postavenie jednoducho stúplo do hlavy a začína im ho byť ľúto.

Villas Boas, vie, že bude vyhodený, ak sa mu nepodarí zabezpečiť minimálne miesto v budúcom ročníku Ligy majstrov.

Povedal: "Potrebujeme kvalifikáciu Ligy majstrov. Cieľom bolo prvé miesto, ale to už je nereálne. A podobne ani druhé miesto. Kvalifikácia Ligy majstrov je minimom čo musíme získať."

Villas Boas bol vystavený aj tlaku zo strany fanúšikov Chelsea, keď musel pretrpieť skandovanie "Ty nevieš čo robíš."

Ale on odpovedal: "Fanúšikovia majú právo požadovať výsledky od trénera a hráčov. Toto bol jeden z najhorších dní v sezóne."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies