Abramovič ponúka Mourinhovi nový kontrakt

NETKY.SK • 13 Marec 2015, 13:52 • 2 min
Abramovič ponúka Mourinhovi nový kontrakt

LONDÝN - Pozícia trénera futbalistov FC Chelsea Josého Mourinha nie je ohrozená, majiteľ klubu Roman Abramovič mu napriek čerstvému neúspechu v Lige majstrov ponúka novú zmluvu.

slovakia

left justify in out

Rokovania by sa mali začať podľa informácií britského denníka Daily Star už čoskoro. Mourinho má momentálne na západe Londýna kontrakt do 30. júna 2017.

O budúcnosti Josého Mourinha na Stamford Bridge sa začalo špekulovať krátko po tom, čo jeho zverenci nezvládli odvetu osemfinále Ligy majstrov s Parížom St. Germain a po výsledku 2:2 po predĺžení sa rozlúčili s pohárovou Európou. Podľa zdrojov Daily Star blízkych Romanovi Abramovičovi nemá ruský miliardár záujem rozlúčiť sa s portugalským koučom. "Veľmi chce, aby José zostal. Nič by na tom nezmenila ani situácia, ak by klub nevyhral domácu ligu," uviedol zdroj pre Daily Star. Podľa názoru Abramoviča odvádza Mourinho veľmi dobrú prácu. 

 

"The Blues" už v tejto sezóne získali Ligový pohár, v Premier League vedú s päťbodovým náskokom pred Manchestrom City. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies