Abou Diaby po deviatich rokoch končí v londýnskom Arsenale

NETKY.SK • 1 Júl 2015, 18:40 • 2 min
Abou Diaby po deviatich rokoch končí v londýnskom Arsenale

LONDÝN - Predstavitelia anglického futbalového klubu Arsenal Londýn v stredu potvrdili, že neplánujú predĺžiť spoluprácu s francúzskym stredopoliarom Abou Diabym.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný odchovanec Auxerre sa v predchádzajúcich rokoch boril so zraneniami, pre ktoré nastúpil v ostatných dvoch sezónach za "kanonierov" len na dva zápasy. Po vypršaní kontraktu sa bývalý reprezentant "galského kohúta" stal voľným hráčom. "Veľmi nadaný záložník, nanešťastie jeho čas v našom klube prerušili nespočetné zranenia," uvádza sa v stanovisku Londýnčanov.

 

Abou Diaby bol súčasťou Arsenalu od januára 2006, kam prestúpil z Auxerre. Za "kanonierov" odohral vo všetkých súťažiach 180 duelov. Diaby nie je prvým hráčom, ktorý v tíme Arséna Wengera skončil. Už pred Diabym klub ukončil spoluprácu s Japoncom Riom Mijaičim, ktorý sa následne upísal nemeckému druholigistovi St. Pauli. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies