Abidal má ťažké srdce na Barcelonu

NETKY.SK • 6 September 2013, 14:21 • 2 min
Abidal má ťažké srdce na Barcelonu

PARÍŽ - V prvý júnový deň bol Éric Abidal dojatý pri rozlúčke s dresom FC Barcelona, teraz francúzskeho futbalistu hnevá prístup klubu v čase, keď bojoval s rakovinou.

slovakia

left justify in out

Abidal mal v ostatných rokoch viacero zdravotných problémov. Zvládol zápas s rakovinou, keď mu najprv v marci 2011 odstránili nádor z pečene a v apríli minulého roka podstúpil jej transplantáciu. Prakticky celý rok bol bez zápasovej praxe. Po skončení uplynulej sezóny vypršala platnosť jeho zmluvy s FC Barcelona a Katalánci ju nepredĺžili. Angažmán si našiel v AS Monaco.

V rozhovore pre denník L'Equipe Abidal priznal, že ho prístup Barcelončanov zarmútil. "Nebola to otázka peňazí. Svedčí o tom skutočnosť, že počas všetkých tých mesiacov, čo som bol chorý, mi nič neplatili," povedal 33-ročný obranca. Za monacké "kniežatá" nevynechal v štyroch ligových dueloch ani minútu a jeho tím je ako nováčik na čele tabuľky Ligue 1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona