Aaron Paul sa už nevie dočkať detí

NETKY.SK • 15 Marec 2014, 18:22 • 2 min
Aaron Paul sa už nevie dočkať detí

BRATISLAVA - Tridsaťštyriročný herec chce mať aspoň jednu dcéru, ktorá by sa podobala na manželku Lauren Parsekian.

slovakia

left justify in out

Americký herec Aaron Paul sa už nevie dočkať detí. Tridsaťštyriročný manžel Lauren Parsekian to prezradil v rozhovore pre americký týždenník Us Weekly počas premiéry snímky Need for Speed. "Aké šťastné deti to budú, keď ich matkou bude Lauren. Už sa toho neviem dočkať. Len dúfam, že to budú všetko malé dievčatká, také zmenšeniny Lauren. Nemusia byť všetky také, ale aspoň jedna áno. Jedna malá Lauren. Bude krásne sledovať, ako rastie," uviedol.

 

Aaron Paul je známy predovšetkým zo seriálu Perníkový tatko (2008-2013), v ktorom stvárňuje Jesseho Pinkmana. Práve vďaka tejto úlohe ho nominovali na Zlatý glóbus či štyri razy na cenu Emmy, pričom dva razy sa mu podarilo uspieť. Zahral si napríklad aj v snímkach Svet podľa Prota (2002), Sexy párty (2003), Mission: Impossible III (2006), Posledný dom naľavo (2009), Wreckage (2010) či Smashed (2012). S Lauren Parsekian, ktorá je zakladateľkou a prezidentkou organizácie Kind Campaign, sa zosobášili vlani 26. mája v Malibu, pričom zásnuby sa konali v januári 2012 v Paríži. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona