Aaron Paul sa nepredstaví v spinoffe Perníkového tatka

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 12:52 • 2 min
Aaron Paul sa nepredstaví v spinoffe Perníkového tatka

LOS ANGELES - Americký herec Aaron Paul poprel špekulácie, že by sa mal objaviť v pripravovanom seriáli Better Call Saul, ktorý je spinoffom Perníkového tatka (2008 - 2013). Predstaviteľ Jesseho Pinkmana pritom predtým viackrát vyhlásil, že by si túto postavu znova rád zahral.

slovakia

left justify in out

"Ak mám povedať pravdu, nestane sa to. Viem, že existujú špekulácie, že sa v Better Call Saul objavím, ale nie sú pravdivé," vyhlásil v rozhovore pre portál The Huffington Post 34-ročný herec, ktorý v minulosti tvrdil, že s tvorcom oboch spomínaných seriálov Vinceom Gilliganom diskutoval o účinkovaní v Better Call Saul. Teraz to však poprel. "Nehovorili sme o tom. Teda, vtipkovali sme o tom, ale ide o prequel. Netuším, ako by sa tam Jesse zjavil. Som už omnoho starší, hoci tak nevyzerám, čo je zvláštne," dodal Paul. 

 

Seriál Better Call Saul, ktorý televízia AMC plánuje začať vysielať na budúci rok, sa bude zameriavať na právnika Saula Goodmana v podaní Boba Odenkirka. Pôjde o prequel zachytávajúci Goodmanov život pred tým, než sa stal právnikom stredoškolského učiteľa chémie Waltera Whitea (Bryan Cranston). Tvorcovia nevylučujú ani kombináciou s pokračovaním príbehu, teda že by v novom seriáli ukázali aj to, čo sa dialo po Perníkovom tatkovi. Okrem Odenkirka sa v seriáli predstavia aj Jonathan Banks, Michael McKean, Patrick Fabian, Rhea Seehorn a Michael Mando. Televízia AMC si už objednala aj druhú sériu. 

 

Perníkový tatko sledoval príbeh spomínaného Waltera Whitea. Ten sa po tom, čo mu diagnostikujú rakovinu pľúc v pokročilom štádiu, rozhodne vyrábať a predávať pervitín, aby stihol pred smrťou zarobiť dostatok peňazí pre svoju manželku a deti. Pomáha mu pri tom jeho bývalý študent Jesse Pinkman. Obaja herci za svoje výkony získali ceny Emmy - Paul dve a Cranston tri, pričom druhý menovaný má na svojom konte aj Zlatý glóbus. Cenu Hollywoodskej asociácie zahraničných novinárov získal aj samotný seriál. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona