AAA Auto uvažuje o otvorení pobočky v Prievidzi

NETKY.SK • 6 Apríl 2016, 16:10 • 2 min
AAA Auto uvažuje o otvorení pobočky v Prievidzi

BRATISLAVA - Spoločnosť AAA Auto plánuje v tomto roku otvoriť ďalšie predajné miesto na Slovensku, pričom sa zameriava na mestá, ktoré majú nad 30 tis. obyvateľov.

slovakia

left justify in out

"Uvažujeme o Prievidzi. Akurát vďaka hustote ako máme autocentrá na Slovensku rozmiestnené, je pomerne ťažké nájsť dobré miesto v danej lokalite. Pokiaľ sa nám naskytne nejaké dobré miesto, tak samozrejme by sme hneď zareagovali," uviedla generálna riaditeľka AAA Auto Karolína Topolová. Priemerná výška investície na otvorenie novej pobočky, ktorá zahŕňa aj nákup automobilov, predstavuje podľa riaditeľky 2 mil. eur.


"Vlani sme otvorili pobočku v Trnave a spolu s tohtoročnou bude mať Slovensko najhustejšiu sieť našich autocentier s počtom 14 pobočiek. Na jednu pobočku tak pripadá 386 tisíc obyvateľov," uviedla Topolová. Spoločnosť by do konca tohto roka chcela dosiahnuť počet 45 obchodných miest. Plánuje postaviť jednu pobočku v Českej republike a niekoľko ďalších v Poľku a Maďarsku.


Skupina AAA Auto, ktorá sa zaoberá predajom ojazdených vozidiel, prevádzkuje sieť viac ako 40 pobočiek v Českej republike, na Slovensku, v Poľsku a v Maďarsku. Na trhu pôsobí 24 rokov a ročne predá vyše 63 tis. vozidiel a je tak najväčším predajcom ojazdených áut v strednej a východnej Európe. Skupinu AAA Auto vlastní britsko-poľský investičný fond Abris Capital Partners.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies