A Tribe Called Quest zverejnili tracklist posledného albumu

NETKY.SK • 10 November 2016, 16:28 • 2 min
A Tribe Called Quest zverejnili tracklist posledného albumu

LOS ANGELES - Americká hip-hopová skupina A Tribe Called Quest zverejnila tracklist posledného albumu We Got It from Here... Thank You 4 Your Service, ktorý vyjde 11. novembra.

slovakia

left justify in out

Nahrávka bude obsahovať celkovo 16 skladieb. Na albume sa podieľali Busta Rhymes, Consequence, Elton John, Jack White, Kendrick Lamar, Talib Kweli, Anderson .Paak a André 3000 z Outkast.

 

O tom, že A Tribe Called Quest nahrali nový album, informoval ešte v auguste riaditeľ vydavateľstva Epic Records L.A. Reid. Ten taktiež vyhlásil, že novinku stihli dokončiť ešte pred úmrtím Phife Dawga, ktorý skonal 22. marca vo veku 45 rokov v dôsledku komplikácií spojených s cukrovkou. Reid okrem toho prezradil, že na albume sa podieľal aj Jarobi White, ktorý formáciu opustil po vydaní debutovej štúdiovky People's Instinctive Travels And The Paths Of Rhythm (1990). Q-Tip neskôr prezradil, že nápad nahrať po takmer 20 rokoch nový album dostali po tom, ako vlani vystúpili v The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.


Skupina A Tribe Called Quest vznikla v roku 1985 v New Yorku a jej členom je okrem trojice vyššie spomínaných aj Ali Shaheed Muhammad. Na konte majú zatiaľ päť štúdioviek - People's Instinctive Travels And The Paths Of Rhythm, The Low End Theory (1991), Midnight Marauders (1993), Beats, Rhymes And Life (1996) a The Love Movement (1998). Po vydaní posledného albumu sa skupina rozpadla a jej členovia sa začali venovať sólovým kariéram. A Tribe Called Quest sa však neskôr niekoľkokrát dali dokopy. V roku 2011 mal premiéru dokumentárny film Beats, Rhymes & Life: The Travels Of A Tribe Called Quest, ktorý nakrútil Michael Rapaport.

Tracklist albumu A Tribe Called Quest - We Got It from Here... Thank You 4 Your Service:
01 The Space Program
02 We The People....
03 Whateva Will Be
04 Solid Wall of Sound
05 Dis Generation
06 Kids...
07 Melatonin
08 Enough!!
09 Mobius
10 Black Spasmodic
11 The Killing Season
12 Lost Somebody
13 Movin Backwards
14 Conrad Tokyo
15 Ego
16 The Donald



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona