A Perfect Circle podpísali zmluvu s BMG

NETKY.SK • 2 Apríl 2017, 13:58 • 2 min
A Perfect Circle podpísali zmluvu s BMG

BRATISLAVA - Americká rocková kapela A Perfect Circle podpísala nahrávaciu zmluvu s vydavateľstvom BMG.

slovakia

left justify in out

"Tešíme sa, až sa s vami čoskoro podelíme o novú tvorbu," uviedol gitarista Billy Howerdel a dodal, že nový materiál sa dostane von tento rok. "S nadšením vítame A Perfect Circle v BMG a sme nesmierne radi, že predstavíme svetu ich novú tvorbu. Ich nekompromisný prístup, vízia a množstvo fanúšikov z nich urobili jednu z najúspešnejších rockových kapiel po umeleckej i komerčnej stránke," vyjadril sa zástupca vydavateľstva Jon Cohen.

A Perfect Circle vznikli v roku 1999 v Los Angeles, no v období 2004 až 2010 mali prestávku. V zostave v súčasnosti pôsobia okrem spomínaného gitaristu aj spevák Maynard James Keenan, známy z kapely Tool, gitarista James Iha, ktorý pôsobil v The Smashing Pumpkins, basgitarista Matt McJunkins a bubeník Jeff Friedl. S formáciou už spolupracovalo aj viacero ďalších muzikantov ako Troy Van Leeuwen, Danny Lohner, Twiggy Ramirez, Tim Alexander, Josh Freese či basgitaristka Paz Lenchantin. Kapela v roku 2000 vydala debutový album Mer de Noms, s ktorým sa v Billboarde 200 dostala na štvrté miesto. Nasledoval druhý počin Thirteenth Step, ktorý sa rovnako ako jeho nasledovník Emotive (2004), umiestnil na druhej priečke. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies