A je to jasné! Po Modrovskom nepríde na prominentnú svadbu Adely a Viktora ani táto osoba!

NETKY.SK • 31 Máj 2017, 16:47 • 2 min
A je to jasné! Po Modrovskom nepríde na prominentnú svadbu Adely a Viktora ani táto osoba!

Peter Modrovský sa pred nedávnom jasne vyjadril, Adelinej svadby sa nezúčastní. Okrem neho bude na prominentnej svadbe chýbať aj ďalšia osoba.

slovakia

left justify in out

Peter Modrovský pred pár dňami v médiách avizoval, že sa svadby svojej expriateľky Adely Banášovej a Viktora Vinczeho nezúčastní. S Adelou randil sedem rokov a aj napriek nečakanému rozchodu májú obaja korektné vzťahy. Momentálne je single, no svojej bývalke praje len to najlepšie. Dokonca sa ani nezamýšľa nad tým, či polročné randenie je ideálnou “predohrou” na vhupnutie do manželstva. Adele praje len to najlepšie a svoj život si začal žiť po svojom a bez nej.

 

Podobne je na tom aj expriateľa Viktora Vinczeho Eva Cisíková, ktorá podľa našich zistení rovnako ako Peter na svadbu nepríde. „Po avizovaní neúčasti Petra Modrovského na svadbe Adely a Viktora je isté, že sa jej nezúčastní ani Viktorova expriateľka Eva,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Evu rovnako ako Petra nečakaný rozchod zaskočil a tiež jej trvalo nejaký čas, kým sa z toho spamätala. „Konečne začala žiť nový život a aj keď Viktorovi praje všetko najlepšie, nevidí dôvod, prečo by sa ich svadby mala zúčastniť,“ uzavrel náš zdroj.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies