A. Berezuckij: "Zápas na Slovensku je pre nás najdôležitejší"

NETKY.SK • 4 Október 2011, 23:51 • 2 min
A. Berezuckij: "Zápas na Slovensku je pre nás najdôležitejší"

A. Berezuckij: "Zápas na Slovensku je pre nás najdôležitejší"

slovakia

left justify in out

img

Piatkový zápas futbalovej kvalifikácie EURO 2012 so Slovenskom (20.15 v Žiline) považuje obranca ruskej zbornej i CSKA Moskva Alexej Berezuckij za najdôležitejší.
"Prirodzene, všetci ho považujú za najdôležitejší," cituje Berezuckého server gazeta.ru. "Víťazstvo nám garantuje postup na majstrovstvá Európy. Chce to len z našej strany dobrý výkon. Prípadná remíza by bola tiež dobrá. No my budeme myslieť len na víťazstvo."
Berezuckij si spomenul aj na prvý vzájomný súboj v Moskve, kde Slovensko vyhralo 1:0. "Moskovský zápas - to bola súhra okolností," zamyslel sa nad prehrou Berezuckij a dodal: "Nehrali sme zle, ale inkasovali sme nečakaný gól a nepodarilo sa nám vyrovnať. Ten zápas bol prvý pod vedením nového trénera. Teraz ho už ale oveľa lepšie poznáme. To je teraz naše plus."
Alexej Berezuckij neskrýva skutočnosť, že v tomto momente je Rusko favoritom skupiny. "Zostali ešte dva zápasy, sme na prvom mieste. Je to logické."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies