A. BELOUSOVOVÁ: Stanovisko k výsledkom komunálnych volieb

NETKY.SK • 29 November 2010, 12:42 • 2 min
A. BELOUSOVOVÁ: Stanovisko k výsledkom komunálnych volieb

A. BELOUSOVOVÁ Stanovisko k výsledkom komunálnych volieb - Politika SNS v komunálnych voľbách zaznamenala výrazný prepad oproti výsledkom vo voľbách v r.

slovakia

left justify in out

img

SNS v komunálnych voľbách zaznamenala výrazný prepad oproti výsledkom vo voľbách v r. 2006. V r.2006 SNS získala 85 miest starostov a primátorov, ktorí kandidovali výlučne za SNS. V r.2010 je to už len 60 starostov a primátorov, čo predstavuje 2,06 percenta.
      Počet starostov a primátorov zvolených v koalíciách SNS s inými stranami v r.2006 bol 494 čo je 17,01 percenta. V r. 2010 je to už len 194 čo je 6,67 percenta. SNS dosiahla výrazne horšie výsledky ako neparlamentné HZDS a SMK, čo je alarmujúce.
      Tieto údaje dostatočne jasnou rečou hovoria o katastrofálnom klesaní podpory SNS u voličov a takisto o strate koaličného potenciálu už i na komunálnej úrovni.
      Tvrdenia súčasného vedenia SNS o "potvrdení stability a náraste podpory voličov," resp. "o potvrdení čísiel z parlamentných volieb" sa nedá nazvať inak ako bohapusté klamstvo, založené buď na absolútnej hlúposti, alebo zbabelosti priznať si pravdu.
      Pravda je taká a komunálne voľby to len potvrdili, že po neúspechu v eurovoľbách a parlamentných voľbách sa  SNS pod vedením J. Slotu doslova rúti do priepasti.
      Ak členovia SNS nebudú mať dostatok odvahy zastaviť túto katastrofu a zobrať osud strany do vlastných rúk, SNS pod vedením J. Slotu zmizne z politickej scény Slovenska, ako strana bez politického vplyvu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies