A. BELOUSOVOVÁ: Slota sa bojí politickej súťaže so mnou, ale nevyhne sa jej

NETKY.SK • 20 December 2010, 13:16 • 2 min
A. BELOUSOVOVÁ: Slota sa bojí politickej súťaže so mnou, ale nevyhne sa jej

A. BELOUSOVOVÁ: Slota sa bojí politickej súťaže so mnou, ale nevyhne sa jej

slovakia

left justify in out

img

Predseda SNS Ján Slota uvažuje o vylúčení Anny Belousovovej zo strany, lebo sa bojí politickej súťaže s ňou, ale "aj tak sa jej nevyhne". Pre TASR to uviedla Belousovová v reakcii na dnešné vyjadrenia predsedu SNS.

Slota pre TASR povedal, že Belousovová poškodzuje záujmy strany a ak s tým neprestane, stranícke orgány budú musieť "veľmi tvrdo" zakročiť. "Ja osobne si myslím, že už mala byť dávno vyhodená zo strany. My sme tolerantní, ale čo je moc, to je moc," povedal Slota.

"Slota sa obáva, že po prehratých parlamentných a komunálnych voľbách bude prepad SNS pokračovať, preto sa ma snaží čím skôr vyhodiť zo strany," reagovala bývalá prvá podpredsedníčka SNS. Dodala, že Slota na ňu začal útočiť po tom, ako poukázala na príčiny prepadu SNS v parlamentných voľbách. "Naďalej si stojím za tým, že tých 140.000 voličov SNS stratila kvôli kauzám Slotových nominantov," dodala.

Na argument, že svojimi vyjadreniami poškodzuje SNS, Belousovová reagovala, že to hovorí človek, "ktorý sa po tom všetkom, čo na Slovensku urobil, nehanbí vylepiť vyše 100 billboardov, na ktorých želá ľuďom božie Vianoce".

"Jeho návrh na vylúčenie beriem ako darček pod stromček. Prednedávnom som od neho dostala aj Mikuláša, keď ma vyslovene 'podrazáckym' spôsobom, svojím osobným rozhodnutím stiahol z kandidátky do komunálnych volieb v Čadci," uzavrela Belousovová.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies