9-ročný chlapec si chce nájsť prácu v NASA

NETKY.SK • 8 August 2017, 16:31 • 2 min
9-ročný chlapec si chce nájsť prácu v NASA

WASHINGTON - Po uverejnení inzercie pracovného miesta v NASA prezentovaného ako "ochranca planéty" dostala vesmírna agentúra NASA nespočetné množstvo žiadostí o zamestnanie, ale žiadna z nich nebola tak originálna a rozkošná, ako od 9-ročného Jacka Davisa, ktorý má všetku správnu kvalifikáciu ako "strážca z galaxie", ako uviedol vo svojom liste.

slovakia

left justify in out

"Videl som takmer celý vesmír a filmy o ňom," vysvetlil Jack vo svojom liste. "Som skvelý pri videohrách. Som mladý, takže sa môžem naučiť myslieť ako mimozemšťan," pokračuje.

 

Jackov list sa stal obľúbeným na sociálnych sieťach po tom, čo ho rodinný priateľ umiestnil na Reddit, a keď sa nakoniec dostal do vesmírnej agentúry, riaditeľ divízie planetárnych vied NASA sám vytvoril perfektnú reakciu na Jackov list na Twitteri: "Pozícia je o ochrane Zeme pred malými mikróbmi, ktoré vieme identifikovať vo vzorkách z Mesiaca a asteroidov z Marsu. Je to tiež o ochrane iných planét a mesiacov pred našimi baktériami, keď zodpovedne preskúmame slnečnú sústavu."

 

NASA však povzbudila Jacka a iných, aby sa intenzívne učili a jedného dňa sa stali skutočnými "strážcami galaxie".




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies