FOTO Sedem žien, ktoré dokazujú, že elegancia nie je definovaná vekom

NETKY.SK • 24 Júl 2015, 09:02 • 2 min
FOTO Sedem žien, ktoré dokazujú, že elegancia nie je definovaná vekom

BRATISLAVA - Talianska značka Margon Milano sa snaží ukázať svetu, že vek nedefinuje krásu.

slovakia

left justify in out

Spustili projekt "nestarnúca elegancia" a vyzvali ženy vo veku 50 až 87 rokov, aby sa stali modelkami.

 

Tieto ženy sú veľmi odlišné, ale všetky hrdo nesú svoj vek a tešia sa z každého dňa. Každý človek zdieľa svoje tajomstvo, pokiaľ ide o štýl a eleganciu. Koniec koncov, ženy to majú v krvi. 

 

Ornella, 55 rokov

 

img

 

"Tajomstvo mladosti je byť sám sebou, byť schopný vyjadriť seba samého a tie okamihy, ktoré vás naplnia šťastím zvnútra. Narodenie dieťaťa, prvý bozk, nezabudnuteľný západ slnka ... každý má svoje vlastné vzácne okamihy. Elegancia spočíva v jednoduchosti ... v jednoduchosti svojho správania, prezentácie nápadov a oblečenia."

 

Edvige, 54 rokov

 

img

 

"Tajomstvo mladosti sú moje deti. Mám dve dcéry, 29 a 33 rokov. Ich šťastie, úspechy a úspechy sú mojou nenahraditeľnou životnou energiou
Môžete si vážiť svoju elegantnú osobu, ak viete, ako sa "prispôsobiť " kedykoľvek idete von. Elegancia je niečo prírodné,  niečo, čo nemôže byť ignorované. Obdivujem Sophiu Loren a obdivujem jej dar dôstojnosti aj v starobe ... Je to skutočné zosobnenie elegancie. "

 

Gabriella, 58 rokov

 

img

 

"Tajomstvo mladosti spočíva v pohybe a neustálim vlastným rozvojom vo všetkom. Je to prítomnosť ohromujúcich nápadov vašich blízkych, ktorí sú pripravení ich realizovať spoločne s vami".

 

 

Cesarina, 87 rokov

 

img

 

"Tajomstvo mladosti je byť obklopený svojimi blízkymi a cestovaním. Jedzte jednoduché jedlo. Nie je potrebné vymýšľať. Jednoduché cestoviny s cherry paradajkami a oreganom sa môžu stať skutočne kulinárskym majstrovským dielom. Elegancia je zmysel pre proporcie, je to vzdelávanie a sebavyjadrenie. Desím sa premýšľať o súčasnej móde - keby som mala 20 rokov, nikdy by som nešla von polonahá. Elegancia je predovšetkým prejav inteligencie. "

 

Gemma Vitale, 54 rokov

 

img

 

"Tajomstvo mladosti sú moje deti. Mala som pocit, akoby som sa znovu narodila, keď som mala svoje malé dcéry. Sú to môj život.
Elegancie nemá nič spoločného s krásou, štýlom a vysokými cenami. Môžete byť elegantná, dokonca aj keď máte na sebe jednoduché šaty. Chanel vás nezmení, ak nemáte intuitívny zmysel pre "grande classe".
(Z talianskeho "vysokej triedy")

 

Daniela, 57 rokov

 

img

 

"Tajomstvo mladosti je byť v harmónii so sebou a s ostatnými, každý deň. Elegancia spočíva v ženskosti. Pár doplnkov, dodá oblečeniu  akýsi druh aristokratického kúzla".

 

 

Valeria, 53 rokov

 

img

 

"Tajomstvo mladosti je práca, ktorú máte naozaj rada. Úprimne verím, že, ak pracujete bez potešenie, môžete zostarnúť skôr. Elegancia? Je možné sa to naučiť, alebo sa s tým narodíte. Je to ako charakterová črta, ktorá tam buď je, alebo ju budete musieť vypracovať a to tvrdo a na dlhú dobu. "

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies