6 najnovších tenisiek z tohto týždňa, ktoré oživia každý nudný outfit

NETKY.SK • 12 Apríl 2023, 14:45 • 2 min
6 najnovších tenisiek z tohto týždňa, ktoré oživia každý nudný outfit

Od low-top tenisiek z kolaborácie Juun.J x PUMA Plexus až po nové Adidas Rivalry Low 86 s charakteristickým retro vzhľadom. Toto sú tenisky, ktorých release je naplánovaný na tento týždeň.

slovakia

left justify in out

Ak sa vám zdá, že súčasne presýtený trh s teniskami už pomaly nemá čo nové ponúknuť, tak ste rozhodne na omyle. Aj tento týždeň totiž vychádzajú nové kúsky, ktoré nielen osviežia váš šatník, ale aj farebne doplnia vaše outfity. Pozor, ak objavíte niečo, pri čom si poviete, že: ,,toto fakt musím mať," tak neotáľajte príliš dlho, pretože niektoré kúsky sa môžu veľmi rýchlo vypredať.

 

1.Juun.J x PUMA Plexus

 

img

 

Najnovšie tenisky PUMA s nízkou siluetou dostávajú monochrómovú premenu s vloženým rukopisom Juhokórejského návrhára Juun.J. Môžete ich mať už teraz za cenu 165€.

 

2. Nike x Undercover Moc Flow SP

 

img

 

Undercover Moc Flow SP je jednoduchosť v jednoduchosti. Škvrnitá podrážka ISPA a prvotriedny kožený vrch sa navzájom dokonale dopĺňajú. Môžete ich mať teraz za 189 €.

 

3. Converse CONS x Alltimers One Star Pro

 

img

 

Newyorské Alltimers vylepšili ikonické One Star s dodatočnými prekrytiami, ktoré zaistia dlhú životnosť, obzvlášť ak ich budete používať ako skateboardové tenisky. V dipsozícii sú za 125 €.

 

4. AURALEE x New Balance RC30

 

img

 

Týmto vydaním sa AURALEE upevnila ako jeden z najlepších kolaborátorov New Balance. Ich prístup k monochrómovým farbám je takmer nedotknuteľný. K zakúpeniu sú za 125 €.

 

5. Nike x CLOT Cortez

 

img

 

Značka CLOT urobila s Cortez za posledných pár mesiacov viac, než sme videli u hociktorej inej značky za posledných desať rokov. Táto najnovšia farba zo seba kričí: ,,JAR!" Túto colourway môžete mať za 138 €.

 

6. Adidas Rivalry Low 86

 

img

 

Vo svete športu je ťažké opísať bolesť byť fanúšikom NY Knicks. Keďže playoff je na obzore, táto farba prichádza práve včas na to, aby fanúšikovia ukázali extra podporu cez svoje tenisky. Môžu ich mať za 120 €.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies