40 zranených: V Brne sa zrazil trolejbus s električkou

NETKY.SK • 1 Apríl 2019, 16:00 • 2 min
40 zranených: V Brne sa zrazil trolejbus s električkou

BRNO - Niekoľko desiatok zranených si vyžiadal v pondelok čelný stret električky s trolejbusom v centre Brna. Hasiči niekoľko ľudí vyslobodzujú. Frekventovaná ulica Křenová je z dôvodu nehody uzavretá, informuje český portál iDnes.cz.

slovakia

left justify in out

Ku zrážke došlo krátko po druhej hodine popoludní pri električkovej zastávke Masná, príčina zatiaľ nie je známa. Zrazil sa trolejbus linky 33 s električkou, ktorá išla ako služobná jazda bez cestujúcich. Hasiči počet zranených odhadli na štyri desiatky.

 

Hasiči počet zranených odhadli na štyri desiatky. "Niekoľko ľudí vyslobodzujeme," informoval hovorca hasičov Jaroslav Mikoška. Drážní inspekce odhadla škodu na viac ako milión českých korún.

 

img


Hovorca juhomoravských záchranárov počet zranení spresnil na 38. "Z toho bolo dvanásť ľudí zranených ťažko, jedenásť stredne ťažko a pätnásť ľahko," vyčíslila Michaela Bothová. Tá zatiaľ nepotvrdila ďalšie zo špekulácií, že pri nehode došlo k úmrtiu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona