3 tipov na darčeky pre páry

NETKY.SK • 2 November 2022, 17:26 • 2 min
3 tipov na darčeky pre páry

Párové tričká niekedy dokážu povedať viac, než si myslíte. Navyše vtipné párové tričká dokážu vyčariť úsmev na tvári. Aké tričká pre páry sú vhodné aj ako darček? Poradíme vám.

slovakia

left justify in out

Vtipné tričká pre páry aj ako darček

 

Chcete perfektne ladiť k svojmu partnerovi alebo partnerke? Potom ako darček zvoľte vtipné tričká pre páry, ktoré dajú jasne najavo, že práve vy tvoríte pár. Párové tričká sú vždy tou správnou voľbou a môžu byť veľmi zaujímavým tipom na darček aj pre svadobný pár. Nosenie takého trička na svadobnej ceste vám tiež môže priniesť romantickú náladu. Je však potrebné zvoliť správny vtipný nadpis. Vybrať si môžete tričká s vtipnou potlačou, vtipným obrázkom alebo s vtipným textom. Oblečte sa s partnerom do rovnakých tričiek a ohláste svoj vzťah a lásku pred ostatnými ľuďmi. Tričká pre páry nielen vtipne vyzerajú, ale sú aj kvalitné, keďže ide o bavlnené tričká. Takéto tričká môžete tiež darovať na narodeniny, meniny, výročie, zasnúbenie, ale aj Vianoce či akúkoľvek inú príležitosť.  

 

Romantické tričká pre páry

 

Okrem vtipného variantu tiež môžete zvoliť romantický variant, a to tričká pre páry s romantickým motívom. Párové kvalitné tričká s romantickým vzorom môžu zvoliť čerstvo zamilované páry, ale aj páry, ktoré sú vo vzťahu dlhé roky. Vďaka týmto tričkám si môžu jednoducho pripomenúť, ako veľmi sa ľúbia. Ak chcete potešiť svojho miláčika a vybrať pre neho špeciálny darček, určite ho takéto tričko poteší. Navyše k tričku môžete doplniť aj vankúšik s vtipným alebo romantickým nadpisom, hrnček s vtipnou alebo romantickou potlačou či mikinu s rovnakou potlačou. Ak pridáte k týmto darčekom navyše spoločné vytlačené fotografie, vyhrali ste. Takýmto vtipným, no zároveň aj romantickým darčekom určite potešíte dámske pokolenie. Vyčarte svojej polovičke úsmev a obdarujte ju vtipným, ale aj romantickým darčekom pri príležitosti narodenín, menín či spoločného výročia.

 

Vtipné tričká pre páry s vlastným nadpisom

 

Pokiaľ sa vám nepáči žiaden nadpis, motto alebo obrázok na tričkách pre páry, potom si môžete vymyslieť aj vlastný nadpis. Mnoho párov má rôzne vtipné pomenovania alebo slovné spojenia, ktoré často interne používajú, no nikto nepozná ich význam. Ak máte zaujímavý nápad, v Trickovy si môžete nechať vyrobiť kvalitné bavlnené tričko na mieru a podľa svojich predstáv. Ide skutočne o kvalitnú výrobu, pretože vtipné tričká pre páry sa vyrábajú novodobou technikou a z kvalitného materiálu - bavlny. 

 

Nadpisy a grafika na tričká sa tlačí, a preto aj pri častom používaní a praní, sa tričká nepoškodia. Ak hľadáte vhodnú alternatívu aj na chladnejšie mesiace, môžete si tiež nechať vyrobiť vtipné mikiny pre páry, ktoré sú rovnako kvalitné a vyrobené z bavlny. Či sú teda vtipné tričká pre páry alebo tričká s romantickým mottom vhodné ako darčeky, tak určite sú. Vďaka aj takémuto jednoduchému darčeku dokážete potešiť svoju polovičku, a to pri rôznych príležitostiach. Pridať môžete aj rôzne iné darčeky, ako je napríklad hrnček, mikina, taška či dokonca obliečky na posteľ. Všetky tieto darčeky môžete mať aj s vlastnou potlačou, pokiaľ si ich necháte vyrobiť na e-shope Tričkovy. Okrem kvality môžete očakávať aj dodanie zdarma nad 30 € či 14 dní na vrátenie tovaru. Patrite aj vy k spokojným zákazníkom.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona