2 Chainz pripravuje animovaný miniseriál k mixtapeu

NETKY.SK • 15 August 2016, 07:25 • 2 min
2 Chainz pripravuje animovaný miniseriál k mixtapeu

LOS ANGELES - Americký rapper 2 Chainz pripravuje animovaný miniseriál k svojmu aktuálnemu mixtapeu Daniel Son; Necklace Don, ktorý vyšiel 5. augusta. Tridsaťosemročný interpret o tom informoval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter s tým, že novinku by chcel predstaviť už tento týždeň.

slovakia

left justify in out

Spomínaný mixtape obsahuje desať skladieb a ako hostia sa na ňom predstavili Drake a YFN Lucci. Producentsky sa na nahrávke podieľali napríklad TM88 či DJ Spinz. Ako single rapper ponúkol skladby Big Amount a You In Luv Wit Her.


2 Chainz, vlastným menom Tauheed Epps, je členom dua Playaz Circle, s ktorým v roku 2007 debutoval singlom Duffle Bag Boy. Na konte majú zatiaľ albumy Supply & Demand (2007) a Flight 360: The Takeoff (2009). V roku 2012 vydal prvú sólovku Based On A T.R.U. Story, ktorú nominovali na Grammy v kategórii Najlepší rapový album. Nasledovali štúdiovky B.O.A.T.S. II: Me Time (2012) a ColleGrove (2016), na ktorej spolupracoval s Lil Wayneom. Medzi jeho najznámejšie skladby patria No Lie, Birthday Song, I'm Different, Feds Watching či Used 2.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona