19-ročný vodič auta neprežil zrážku z autobusom

NETKY.SK • 18 Apríl 2017, 14:52 • 2 min
19-ročný vodič auta neprežil zrážku z autobusom

SPIŠSKÁ STARÁ VES – Pri dnešnej rannej dopravnej nehode automobilu a autobusu na hlavnej ceste medzi mestom Spišská Stará Ves a obcou Matiašovce v Kežmarskom okrese zahynul 19-ročný vodič osobného vozidla.

slovakia

left justify in out

"Vodič auta aj napriek takmer hodinovej snahe záchranárov o oživenie zraneniam podľahol," informoval TASR hovorca a PR manažér skupiny Falck na Slovensku Vladimír Vanko. Ako doplnil, cestujúci a vodič autobusu vyviazli bez zranení.

 

"Dychová skúška u 53-ročného šoféra autobusu bola negatívna," informovala TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

 

Operačná dôstojníčka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove pre TASR uviedla, že dopravná nehoda sa stala krátko po 5.00 hodine. Na mieste zasahovali traja hasiči s jedným kusom techniky.

 

"To, za akých okolností došlo k tragickej dopravnej nehode, ako i miera zavinenia jej účastníkov, bude predmetom vyšetrovania, ktoré vedie kežmarský vyšetrovateľ," uzavrela policajná hovorkyňa.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies