17-ročný recidivista s 13-ročným komplicom olúpili invalida

NETKY.SK • 17 December 2014, 11:29 • 2 min
17-ročný recidivista s 13-ročným komplicom olúpili invalida

BRATISLAVA/KOŠICE – Nehybného invalida prepadol a okradol v jeho vlastnom dome v Geči (okr. Košice - okolie) šesťkrát trestaný 17-ročný Július z Čane spolu s 13-ročným kamarátom.

slovakia

left justify in out

V utorok ráno kameňom rozbili sklenenú výplň na vchodových dverách, otvorili si a vošli do izby, kde ležal 61-ročný muž. Július ho prevalil, ukradol spod neho mobilný telefón a zo stolíka 18 eur. Jeho komplic prehľadal príručnú kapsičku, z ktorej zobral ďalší mobil. Krádežou a poškodením dverí spôsobili škodu 455 eur. Hovorkyňa krajskej polície v Košiciach Jana Mésarová uviedla, že Júliusa do štvrť hodiny zadržali a navrhli stíhanie vo väzbe. Ako mladistvému mu hrozí polovičný trest, za mrežami môže zostať šesť rokov. Jeho komplic nie je trestne zodpovedný, polícia preto preveruje trestnoprávnu zodpovednosť rodičov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies