10 dôvodov, prečo si hľadať prácu cez personálnu agentúru

NETKY.SK • 20 Apríl 2018, 15:58 • 2 min
10 dôvodov, prečo si hľadať prácu cez personálnu agentúru

BRATISLAVA - Personálne agentúry spolupracujú s veľkým množstvom spoločností z rôznych oborov, ktoré im platia za nájdenie vhodného zamestnanca alebo pracovníka podľa množstva kritérií. Človek, ktorý má o prácu záujem však za služby agentúry neplatí.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Niektoré firmy vypisujú iba verejnú výberovú procedúru, iné hľadajú len prostredníctvom personálnej agentúry a ďalšie využívajú tieto dve možnosti. Hľadajú len cez pracovné agentúry a ďalšie využívajú oboch týchto možností. Chcú mať totiž istotu, že im neunikne nikto schopný.

 

Hľadať prácu cez agentúru predstavuje vyššiu šancu, že sa o ponuke dozviete a budete dobre pripravený na pohovor. Pred pohovorom do potenciálnej budúcej práce má snaď stres každý. Personálna agentúra ako je GAZU SK, vám pomôže zbaviť sa tohto stresu.

 

Aké ďalšie výhody má hľadanie si práce cez personálnu agentúru?

 

1. Akékoľvek poradenstvo je úplne bezplatné.

2. Pohovor v personálnej agentúre je prípravou pred pohovorom u potenciálneho zamestnávateľa.

3. Klienti personálnej agentúry sú z najrôznejších oblastí a odborov, takže je veľmi pravdepodobné, že nájdete ponuku, ktorá vás bude zaujímať.

4. Personalista pracovnej agentúry (osobný konzultant) s vami bude v kontakte po celý čas výberového konania a kedykoľvek vám poradí.

5. Osobný konzultant vám pomôže s prípravou spracovania životopisu a motivačného listu tak, aby vyzdvihli vaše prednosti a zvýšili tak šance na úspech. Poradia vám, ako vylepšiť svoje vystupovanie, prezentáciu, ako vhodne formulovať odpovede na otázky na pohovore a čoho sa vyvarovať.

6. Konzultant vám ďalej poskytne maximum informácií o spoločnosti, do ktorej pôjdete na pohovor. Priblíži vám, ako bude výberové konanie prebiehať a poskytne množstvo informácií, ktoré by ste na oficiálnych stránkach firmy hľadali márne.

7. Vďaka poradenským službám agentúry sa budete skvele orientovať na trhu práce.

8. Môžete si otestovať svoje jazykové schopnosti.

9. Agentúra vám poskytne spätnú väzbu, pozitívnu aj negatívnu, vďaka ktorej na sebe môžete pracovať a zvýšiť svoje šance pri ďalších výberových konaniach.

10. So zverenými osobnými informáciami agentúra pracuje na základe súhlasu so spracovaním osobných údajov a používa ich výhradne na vypracovanie vášho profilu, ktorý zašle klientovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies