1. Mája začne sezónu aj Čiernohronská železnica

NETKY.SK • 25 Apríl 2012, 11:50 • 2 min
1. Mája začne sezónu aj Čiernohronská železnica

1. Mája začne sezónu aj Čiernohronská železnica

slovakia

left justify in out

img

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK), a. s., v spolupráci s Klubom historickej techniky (KHT) Zvolen pozýva v utorok 1. mája všetkých priaznivcov pary a historických vláčikov na parnú jazdu nostalgickým vlakom vedeným parným rušňom 422.0108 a zloženým z historických vozňov Dd, 3x Ci, Cdlm. 
      Parný vlak pôjde na trase Banská Bystrica – Chvatimech – Hronec a späť. Z Banskej Bystrice odíde o 07.55 h, späť sa vráti o 17.54 h. Na odbočke Chvatimech, prípadne v Hronci, bude možnosť prestúpenia na vláčik Čiernohronskej železnice (ČHŽ) idúci na Čierny Balog a ďalej do Vydrova. 
      Akcia sa koná pravidelne každoročne a je súčasťou otvorenia sezóny na Čiernohronskej železnici. Pripravený je pestrý kultúrny program a výstava koľajových vozidiel používaných na ČHŽ.
      Na parný vlak Banská Bystrica – Hronec a späť platí cenník ZSSK, na vláčiky ČHŽ platí cenník ČHŽ. Podrobný cestovný poriadok je uvedený v Cestovnom poriadku ŽSR.
      Všetky podrobnosti o cestovaní vlakom získajú cestujúci na čísle Kontaktného centra 18 188, pri volaniach zo zahraničia             +421 2448 58 188      , ktoré má nepretržitú prevádzku, v zákazníckych centrách ZSSK, v osobných pokladniciach ZSSK, na emailovej adrese: info@slovakrail.sk alebo na internetovej stránke www.slovakrail.sk. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies